Vegetarische tagliatelle met broccoli
Ingrediënten
300 g gerookte tempeh
300 g stevige tofu
250 g champignons
peper en zout
150 g kidneybonen uitgelekt
3/4 tas gehakte amandelen, gemengde noten of cashewnoten
1/3 tas paneermeel
1/2 tas geraspte kaas of veganistische Wilmersburger kaas
2 grote eieren
2 lente-uitjes
2 knoflooktenen, gehakt
3/4 tl zachte paprikapoeder
800 g broccoli
300 g tagliatelle/spaghetti
Bereiding
Verkruimel de tofu en de tempeh, hak de champignons, bak samen met de gehakte knoflook in een beetje olijfolie.
Voeg al de rest toe, als laatste de eieren.
Roerbak het geheel.
Breng op smaak met peter en zout.
Kook de tagliatelle al dente.
Stoom of kook de broccoli beetgaar, voeg sojaroom toe en breng op smaak met peper en zout.