Homemade Twix Bar

twixbar.jpgIngrediënten

Voor de korst:
40 g kokosmeel, Amanprana
40 g ahornsiroop
35 g vaste cocosolie, Amanprana
Snuifje zout

Voor de karamelvulling:
60 g amandelpasta, Granovita
40 g ahornsiroop
35 g kokosolie, Amanprana
1 theelepel vanille extract
Snuifje zout

Voor de chocolade topping:
30 g gesmolten kokosolie, Amanprana
30 g cacaopoeder, Purasana
30 g ahornsiroop

Bereiding

Voor de korst:
Verwarm de oven voor op 170°.
Kneed al de ingrediënten goed samen tot een homogeen deeg.
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg daar jouw deeg op, duw het deeg plat tot je een dikte hebt van ongeveer 0,5 cm.
Bak 9-11 minuten of tot je ziet dat de randen bruin kleuren en laat volledig afkoelen.

Voor de karamelvulling:
Doe al de ingrediënten in een steelpan, verwarm al roerend, blijf op een gemiddeld vuur roeren tot alles is samengesmolten tot een dikke karamelpasta.
Doe de pasta op de korst en strijk uit tot je een egale laag hebt die ongeveer even dik is als de korst. Laat afkoelen in de koelkast.

Voor de chocolade topping:
Meng alles en breng een laagje aan bovenop de karamel.
Laat het geheel goed afkoelen in de koelkast.
Snijd in dunne repen.